söndag 13 december 2009

Tredje advent i stallet


Önskar Er alla en trevlig tredje advent! Stallet har fått adventsstake och tomtegardiner, det kanske kan bli en eller annan girlang innan jul, men just nu får det räcka som det är. På bilden har hästarna fått sin adventsfrukost och äter det vid foderbordet. Skönt att det är någon minusgrad och lite snö på backen, så det blir lite ljusare på marken.
Uppfödarskolan är nu avslutat, men jag tror säkert att vi som deltog kommer att ha någon sorts kontakt med varann även i fortsättningen. Det kan alltid vara trevligt att träffas och surra om hur läget är med hästarna och hur dräktigheterna fortlöper, och så småningom delge varann vad det blev för resultat av alla växande magar. Spännande!

2 kommentarer:

  1. Vi önskar er en riktigt God Jul och Gott nytt år
    Ha det nu så gott krama Nattis från oss och massor av julkramar till er från Rosmarie Mikael Isabell o Emil Hag i Björsberg

    SvaraRadera
  2. Det var en härlig blogg du börjat kära mor! Vad fint allt är! Hopppas allt är bra med er alla har fått låna internet så har suttit o tittat och läst med stort intresse. God Jul på er. Tittar in när jag får låna internet igen.

    Tusen kramar till er alla //Monika

    SvaraRadera